Aanmelden

Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u 'direct' bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel. U kunt natuurlijk ook verwezen zijn door een specialist of bedrijfsarts.

Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contact formulier. Via de telefoon zijn wij maandag en dinsdag van 8.00 uur tot 19.00 uur en donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur bereikbaar. Buiten deze tijden (of in het weekend) kunt u ook een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook langs komen aan de balie in onze praktijk op het Gentiaanplein 21.

Wij kunnen vrijwel altijd direct een afspraak inplannen. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur voor een (eerdere) therapeut, gewenste dag of tijd en therapievorm. Mocht dat niet direct lukken dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

> : eerste behandeling

> : vervolg / einde behandeling